De schoorsteenveger te Amsterdam staat voor u klaar

Reuvers Donkersloot uit Amsterdam verkoopt ook een keur aan producten.

Naast het schoonmaken van schoorstenen - kachels- centrale verwarmingsinstallaties en ventilatiesystemen, kunt U ook nog terecht voor de aanschaf van producten o.a.:

Schoorsteenventilatoren / roosters tegen vogels in de schoorsteen / regenkappen /
Vonkenvangers op maat voor veilgheid van rieten daken / kappen tegen allerlei soorten weersinvloeden welke door ons bij U thuis kunnen worden afgeleverd en geinstalleerd.

Kachels

Wij verkopen gaskachels / houtkachels / openhaarden, die Uw woonkamer vullen met gezellige warmte.

Open haarden

Wilt U graag voor het open vuur zitten, dan is een openhaard natuurlijk de oplossing bij uitstek. Wij verkopen verschillende systemen en verschillende bijpassende schouwen. Ziet U zich al zitten met het hele gezin bij de openhaard?

Centrale Verwarming installaties

Ook voor uw centrale verwarming kunt U bij ons terecht voor onderhoud / onderhoudskontrakten en vernieuwingen en aanpassingen. Energie-zuinige ketels met de meest moderne technieken geven U enorme besparingen / brandveiligheid en brandzekerheid.

Veiligheid

De dakwerkers moeten veilig kunnen werken en daar is ook de opdrachtgever voor verantwoordelijk , huiseigenaar / beheerder.  Wij leveren en monteren ook diverse soorten klim-beveiligingen op de daken volgens de laatste normen en voorschriften.