Het team van de schoorsteenveger te Amsterdam

Reuvers Donkersloot uit Amsterdam is professioneel, ervaren en eerlijk geprijsd.

amsterdamse schoorsteenvegers patroons bond

ASPB

Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond is onze branche organisatie waar wij bij zijn aangesloten. De icoontjes geven op deze site aan waarvoor U ons kunt raadplegen.

www.schoorsteenveger.nl
traditionele oude schoorsteen

Professioneel

Reuvers Donkersloot werkt met profesionele schoorsteenvegers. Als U in zee gaat met Reuvers Donkersloot, weet U 1 ding zeker, dat het schoonmaken van Uw schoorsteen en apparatuur op een profesionele wijze gebeurt en hebben alle uitrustingen bij ons om de nodige werkzaamheden uit te kunnen voeren.

schoorstenen boven op een oude fabriek

Ervaren

Reuvers Donkersloot heeft enkele decenia ervaring in het schoonmaken en onderhouden van schoorstenen, gasapparaten en centrale verwarmingsinstallaties in Amsterdam en omgeving. Grote kans dat wanneer U in Uw buurt een schoorsteen ziet dat deze is schoongemaakt en geplaatst door Reuvers Donkersloot.

Traditionele oude open haard

Veilig

Reuvers Donkersloot kan U verzekeren dat wij niet alleen Uw huis veilig maken, maar ook ons werk veilig willen uitvoeren. Zo werken wij altijd met goed materiaal en controleren wij onze spullen regelmatig. Daarnaast zal de schoorsteenveger U adviseren voor de veikligheidsmaatregelen rondom de schoorsteen.

Servicedienst

Op al onze uitgevoerde werkzaamheden en geleverde produkten staat onze servicedienst voor U klaar.