Reuvers Donkersloot is Uw schoorsteen-adviseur voor alle schoorsteenwerken

Reuvers Donkersloot uit Amsterdam maakt graag uw schoorsteen schoon.

Reuvers Donkersloot heeft al jarenlange ervaring in het schoonhouden van schoorstenen in de omgeving van Amsterdam en omstreken. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van onze diensten. Wij hebben hierbij de beschikking over een sterk team van schoorsteendeskundigen en technische monteurs.

Inspectie en onderhoud

U kunt ons inschakelen voor de periodieke inspectie van Uw schoorsteen openhaard of c.v installatie. Waar nodig zullen wij de nodige onderhoudsactiviteiten verrichten. Hierbij kunt U denken aan het reinigen van alle soorten en maten rookkanalen en het verbeteren van een slecht trekkende schoorsteen Reuvers Donkersloot zorgt ervoor dat U veilig rond het haardvuur of kachel kunt blijven zitten.

Installatie en renovatie

Uiteraard voorzien wij ook de installatie van verschillende nieuwe systemen die komen kijken bij een schoorsteen. Zoals roestvaste stalen schoorsteenkanalen, starre-pijpen / flexibele voeringen / PP systemen en voor hogere temperaturen de stalen geïsoleerde schoorsteenkanalen met diameters van 130- 500 mm.

Nieuwbouw

Mocht U een nieuw huis gekocht hebben en dit willen voorzien van de benodigde gezelligheid, ook dan kan Reuvers Donkersloot wat voor U betekenen. Wij installeren graag voor U de voorzieningen voor kachel of openhaard. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Dakonderhoud

Ook verzorgen wij voor U de jaarlijkse inspecties van daken en dakgoten en onderhoudsbeurten. Dit voorkomt onnodige verstoppingen van de afvoeren en de hieruit ontstane lekkage's.

Camera onderzoeken - Rookdichtheidsproeven:

Ook doen wij kanaalinspecties met een kanaalcamera en houden rookdichtheidsproeven voor opsporen van lekkage's.